Velkommen til min hjemmeside

Her er jeg med i DR's Talent 2010


"Du spreder glæde, du har talent for fest!" lød det fra de tre dommere, da Lis havde indtaget salen i Folketeateret med sin sang.

Jeg, Lis Jørgensen, kan bookes på telefon 24 61 05 39

Nedenstående er afskrift af DR's præsentation af mig: 

Lis er i dag pensionist, hun elsker dansktop-musik og bruger meget af sin tid på at synge. Hun tager ofte rundt til plejehjem, ældrecentre og seniorklubber, samt private fester og underholder med sin stemme og sit gode humør. Lis bor i dag i Nordsjælland.

Lis er vokset op i Lundby mellem Næstved og Vordingborg, og hun var bare 12 år, første gang hun stod på en scene til en lokal sangkonkurrence. I sin ungdom sang hun også til lokale baller og var med i en revy i Mern ved Præstø.

Da Lis fik mand og senere børn, var der dog ikke længere tid til at gøre noget ved sangen, selv om hun gerne stadig gav et nummer til familiefesterne. Da hun kom på efterløn tænkte Lis dog, at NU måtte det være på tide at genoptage en gammel passion - nemlig sangen.

Til en familiefest var der en musiker, der underholdt, og Lis fik luftet tanken om at indspille en CD. Der gik ikke lang tid før en af de andre gæster havde talt med musikeren, og aftalen om indspilningen af Lis' første CD var på plads.

Det er siden blevet til endnu en CD med dansktopnumre, og Lis har i mange år herefter rejst rundt i landet og underholdt med sin sang.

Lis har flere gange fået at vide, at hun lyder som Raquel Rastenni, og hun elsker de gamle sange, som hun hørte i sin egen ungdom. Men den vigtigste grund til at Lis har valgt at synge dansktop, er det publikum, som sangene henvender sig til. Det betyder meget for Lis eksempelvis at komme ud på et plejehjem og se det glimt, tilhørerne får i øjet, og hvordan de liver op, når de hører de gamle sange.

For Lis er den største glæde det at glæde andre. I sin optræden husker hun bl.a. på Dirch Passer og Kjeld Petersens tilgang til underholdning: Nemlig at få alle med fra starten, og det har hun stort held til både rundt omkring på de tidligere nævnte steder og nu også i Talent 2010.
Lis blev opfordret til at melde sig til Talent 2010, efter at hun havde optrådt ved en forårsfest, og hun ser det som en spændende oplevelse at være med.

Knusper Gold 03.11.2012 22:56

Ja osse mig Lis. Du har en hel flaske sherry stående i skabet, Lis.

Kirsten hansen 16.01.2011 00:49

Hej Lis ! GODT GÅET, du er en frisk dame, jeg har fulgt dig siden talent 2010, du kender mig ikke, men jeg er en god gammel ven til Gunnar.

| Svar

Nyeste kommentarer

03.11 | 22:56

Ja osse mig Lis. Du har en hel flaske sherry stående i skabet, Lis.

11.03 | 12:11

Hej Lis. Det var sjovt at se din side, det er godt gået.
Hilsen Bent Mureren

01.03 | 12:36

Hej Lis!
Vi har lige set din hjemmeside for første gang, den er virkelig god. Gunnar er altså dygtig. Ha' det godt.
Kærlig hilsen os to.

16.01 | 00:49

Hej Lis ! GODT GÅET, du er en frisk dame, jeg har fulgt dig siden talent 2010, du kender mig ikke, men jeg er en god gammel ven til Gunnar.